Nienke & Valencia!
Door: Nienke
Blijf op de hoogte en volg Nienke
09 Augustus 2007 | Nederland, Nijmegen
Hallo!!!
Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten ga ik binnenkort voor vijf maanden naar Valencia (Spanje) om daar te studeren. Mocht jij denken dat ik ging voor de taal, de uitgestrekte stranden, de Sangria of de overheerlijke tapas, reken ik dit antwoord ook goed, maar dit is natuurlijk bijzaak!
Mijn vlucht is in ieder geval geboekt voor vrijdag 31 augustus. Via deze site ga ik proberen jullie op de hoogte te houden over lachwekkende en spannende gebeurtenissen of noemenswaardige roddels. Ik hoop natuurlijk dat jullie ditzelfde bij mij doen!
Ik zeg, Valencia: Here I come!!
Kus Nienke!
Ik zeg, Valencia: Here I come!!
Kus Nienke!
09 Augustus 2007 - 16:08
Lieke:
Jeuj, ik ben de eerste :)
Nog 3 weken, maar heeeel veel plezier alvast!! Wordt vast een supermooie tijd!
Ik ga je site in de gaten houden,
Kus Lieke
14 Augustus 2007 - 12:14
Mandy:
Wat gaaf, veel plezier!!
groetjes Mandy -
14 Augustus 2007 - 16:07
Maartje:
Haa Nienke!
Bijna zover... kan me wel voorstellen dat je er heel veel zin in hebt! Ik heb net weer tentamens gemaakt (blergh) en krijg bijna zin om maar gewoon mee te gaan, haha. Wel jammer dat we volgend jaar niet samen (niet)kunnen studeren maar hou me op de hoogte en moet volgend jaar OT2 nog doen dus wellicht samen?
Heel veel plezier en succes (met studeren natuurlijk!),
Liefs, Maartje -
22 Augustus 2007 - 11:30
Sanne:
Haaa! En ben je al druk aan t aftellen???? Ik krijg nu ook weer helemaal heimwee naar Spanje :( Leuk dat je n site hebt! Wel veel berichtjes er op zetten he, dan heb ik n goed excuus om te SOG-en!! ;) xx -
26 Augustus 2007 - 14:24
Marieke:
Hey nienk!
Echt heeerlijke dat je daarheen gaat! Ik zou zo met je meegaan :D Maak er een heerlijke tijd van, en niet teveel piekeren, nu je nog een paar daagjes moet wachten he!!!
liefs mariekje -
27 Augustus 2007 - 11:30
Dineke:
Hee Nienke!
vanuit Nepal wil ik je alvast een gave tijd toewensen, goeie vlucht en doe voorzichtig! Ik zal je site blijven volgen!
maar voor nu nog veel plezier met de laatste daagjes van de intro!
Liefs Dineke -
29 Augustus 2007 - 13:14
Floor:
Heel veel succes nienke :D en ik zal de site in de gaten houden om alle leuke berichten te lezen (A)
(K) Floor -
29 Augustus 2007 - 14:10
Nicole :
Ahhh echt leuk joh! Heel veel plezier en geniet ervan, dikke kus! -
30 Augustus 2007 - 12:04
Amyne: