Moment van de waarheid
Door: Nienke Evers
Blijf op de hoogte en volg Nienke
30 Augustus 2007 | Nederland, Dongen
Lieve mensen,
het moment van de waarheid is aangebroken! Mijn laatste dag in Dongen (Nederland) sluipt voorbij en morgen rond deze tijd zweef ik ergens op 10 km boven Nederland, Belgie of Frankrijk.
Ondertussen ben ik als een gek aan het bedenken wat ik vergeten zou kunnen zijn en of er misschien toch niet wat extra zooi in mijn koffer past?! ;)
Maar na het officieel wegen van mijn koffer (22 kg) en mijn handbagage (dik 9 kg) ben ik tot de conclusie gekomen dat ik zo ongeveer mijn hele inboedel aan het verhuizen ben en dat de kans dat ik iets belangrijks vergeten ben nihiel is!(Voor de duidelijkheid: het officieel toegestane totale gewicht = 25 kg)
Ik denk dus dat ik er klaar voor ben en hoop de zenuwen in de loop van de dag toch nog een beetje onder controle te krijgen!
Ik ga jullie allemaal geweldig missen! Bedankt voor alle lieve woorden, steun, cadeautjes en toekomstige bezoekjes waar ik me nu aan vast houd!
Jullie horen snel iets van me!
Kus Nienke!
Jullie horen snel iets van me!
Kus Nienke!
30 Augustus 2007 - 12:36
Jeanne Dekker:
Lieve Nienke
Maak je niet ongerust over een paar dagen denk je vast was dit het nou en geniet je van Valencia.
Een beetje druk zal het wel zijn voor alles geregeld is maar ook dat komt goed.
30 Augustus 2007 - 12:44
Sanne:
Spannenddddd!! Ik vond het moment tussen de douane en het (in je eentje) naar de gate lopen echt zwaar niet leuk!! Maar dat was dan ook het ergste moment in 6 maanden tijd... Hopelijk is dat voor jou ook zo, dan heb je morgen het ergste al gehad moet je maar denken! Ik zie je in ieder geval morgen nog! Geniet nog maar ff van het Dongense landshcap, je zal t nog gaan missen! ;) Kus -
30 Augustus 2007 - 13:26
Marieke Koene:
potverdriedubbeltjes ik had een hele grote reactie geschreven, deedtie t niet!
Nienk ik wou even zeggen, wat meeeeeeeeeega tof dat je nou bijna weggaat!!! Het is vast heel spannend, maar ik weet gewoon zo zeker dat je daar een heerlijke tijd tegemoet gaat :D
En ik zie nu al aan je schrijfstijl dat jij een heeele goeie schrijfster bent, dus ik ga aaaal je verhaaltjes lezen (jij hebt zo'n leuke manier om het op te schrijven!)
ik ben nu al benieuwd naar je volgende verhaaltje!
heel veel liefs mariekje -
30 Augustus 2007 - 14:20
Ria Broeders:
Hoi Nienke,
Nog op de valreep kan ik je, nogmaals, een hele goeie tijd in Valencia wensen. Jeske heeft je site al bij de favorieten geplaatst, dus je snapt wel dat we regelmatig kijken.Dus schrijf regelmatig wat, dan kunnen we alles.... nou ja.... alles volgen. En die reis... voor je het weet , ben je er.
Groetjes Ria -
30 Augustus 2007 - 16:12
Maartje:
Haa nienke!
Heel veel succes en superveel plezier daar! Weet zeker dat het allemaal goed komt en dat je het echt geweldig gaat vinden! Goede reis morgen en ben benieuwd naar al je verhalen!
Liefs, maartje -
30 Augustus 2007 - 17:12
Margit Van Dongen :
veel sucses in valencia schat tot over 5 maandenen sterkte en zorg goied voor je zelf kijk uit en ik wil na die vijf maan den een heel spaans gesprek horen hoe dan ook lukt het niet meet spaans koop dan gewoon zo'n boekje