Vakantie - Reisverslag uit Valencia, Spanje van Nienke Evers - WaarBenJij.nu Vakantie - Reisverslag uit Valencia, Spanje van Nienke Evers - WaarBenJij.nu

Vakantie

Door: Nienke

Blijf op de hoogte en volg Nienke

21 September 2007 | Spanje, Valencia

Lieve Allemaal,

Nog even een berichtje van mij. Ik ben immiddels helemaal gesetteld in mijn nieuwe kamer!

Het adres is als volgt:

Calle de la República Argentina 20, puerta 11
46021 Valencia
España

Voor mensen die wel eens willen weten waar dat is.

Alle post is natuurlijk welkom en als jullie niet weten wat je moet sturen houd ik me aanbevolen voor Nederlandse lectuur! Heb inmiddels namelijk al mijn tijdschriften en 4 boeken verslonden.

Verder heb ik op dit moment vakantie, omdat die Spanjaarden besloten hebben dat het niet nodig was afgelopen dinsdag al met de lessen te beginnen, maar dat aankomende maandag tijd zat was.

GEWELDIG, DEZE MENTALITEIT! Heb er even aan moeten wennen, maar met dit soort ideeen mogen ze vaker komen! Mijn rooster is ook al bekend en in de 4 maanden dat ik echt moet studeren hebben ze sowieso al 10 vrije dagen ingelast (buiten de vakanties om).

Verder weinig nieuws volgens mij! Ik ga hier een cursus Business English op Harvard niveau volgen, natuurlijk Spaans, en Resursos Humanos en Direción Estregica y Político de Empresas (Klinkt goed niet waar?)

jullie horen snel van me en ik zal eens wat nieuwe plaatjes online gooien (moet even wachten tot de aanschaf van nieuwe foto ruimte geaccepteerd is)

Kus Nienke!

• 21 September 2007 - 12:50

Sanne:

wie weet heb ik nog wel wat "literatuur" liggen die ik je op kan sturen! Enne anders misschien een ideetje om te lezen: studieboeken????? ;)
    xx

• 23 September 2007 - 09:03

Sas:

Haaaai Pientje,

gaat wel goed daar he!!! Leuke foto's ook! Ziet er goed uit! vakantie.... jaaaaa! Idd relaxte mentaliteit! Hmm, maar je moet wel wat te doen hebben.. is er nog wat op het strand te doen, of is dat uhm, iets te enthousiast?

kusssssie!!!

• 24 September 2007 - 16:56

Jan Van Gorp:

Hoi Nienke, als het met die studie niks wordt (maar jij zorgt uiteraard voor het tegendeel) dan kun je altijd nog makelaar gaan worden want dat is een hele zoektocht naar een fatsoenlijk onderkomen.
    Ziet er goed uit. Hopelijk blijft het weer zo want hier is het na een goed weekend ronduit Knudde! Geniet ervan en veel succes als het echte studentenleven gaat beginnen.
    Groeten Jan en Corry.

• 25 September 2007 - 17:56

Lieke:

Leuke foto's! Je ziet er ook mooi bruin uit (jaloersss haha). Mucho plezieros xx

• 25 September 2007 - 21:35

Kevin:

Ik hoorde van Veronique dat er al een klein Nederlands onderonsje is geweest :-P
    Als er weer plannen zijn houd ik me aanbevolen :-D

Chau,

Kevin