Kamer gevonden!
Door: Nienke
Blijf op de hoogte en volg Nienke
12 September 2007 | Spanje, Gandia
Hallo lieve allemaal!
Aangezien er de laatste tijd weer een heleboel gebeurd is nog even een berichtje vanuit Gandía! Zoals de naam al doet vermoeden heb ik na lang zoeken EINDELIJK een kamer gevonden!
Gisteren heb ik besloten, een talencursus te skippen om alles in Valencia te regelen! Op de universiteit is alles rond; ik ben aangemeld en kan vanaf nu de vakken gaan selecteren. Daarnaast had ik 5 afspraken staan voor kamers, varierend van een gigantisch vieze kamer, tot een appartement waar gerookt werd, en eentje met een hartstikke lieve hond (NOT!!)..
Geen succes dus! De laatste afspraak die ik om 20.00 uur , toen ik de moed al had opgegeven, had was de beste. Ik kom te wonen in DE studentenwijk, op ongeveer 15 minuten lopen van de uni en 10 minuten lopen van de stad. Mijn huisje zit ingesloten tussen allerlei metro-stations en winkeltjes, dus dat komt wel goed. De kamer is denk ik ong. 10 meter 2 maar ik heb een ruime woonkamer MET BALKON!! Ik ga zo snel mogelijk foto´s maken, zodat jullie een beetje een idee krijgen! Het adres volgt ook zo snel mogelijk!
Ben van plan er dit weekend in te trekken, maar heb de sleutel nu al in mijn bezit en het contract is getekend.
Morgen heb ik de afsluitende toets van mijn talencursus dus jullie moeten maar hard voor me duimen ga nu snel aan de ´studie´ (lees op het strand liggen met mijn boek in mijn tas, in de hoop dat de kennis zich in mijn hersenen nestelt als ik de tas als kussen gebruik en er met mijn hoofd op ga liggen!)
Nog bedankt voor alle lieve berichtjes en reacties op mijn vorige berichtje.
Liefs en kus Nienke
PS: voor de mensen die het niet gezien hebben, ik heb wat foto´s online gezet bij het vorige bericht!! Mijn appartementje in Gandía en wat Erasmus-studenten en de omgeving!
Nog bedankt voor alle lieve berichtjes en reacties op mijn vorige berichtje.
Liefs en kus Nienke
12 September 2007 - 13:35
Sanne:
Ik ben je wel n beetje aan t stalken hier geloof ik ;) Wat goed dat je n kamer gevonden hebt! Heb je ook nog huisgenoten, zo ja; heb je die al gezien? Uiteindelijk heb je t toch nog snel gedaan, ik bedoel: probeer maar eens in A'dam binnen 2 weken een kamer te vinden haha! Hier alles goed, lekker de hele dag in de bieb aan t studeren, ik ben nu al klaar voor t college wat pas om 19u begint, ik ben onder de indruk al zeg ik t zelf ;) Nog 2 dagen werken en dan gelukkig weer weekend!
Succes morgen, komt vast goed! Als t net zo gaat als bij de toets van mijn talencursus, zijn er 5 lokalen met studenten en 1 docent die toezicht houdt: dus iedereen kan lekker met elkaar overleggen! Nee, goed organiseren is niet de beste kwaliteit vd Spanjaarden! Have fun! Kus -
12 September 2007 - 13:50
Lieke:
Fijn dat je een kamer hebt gevonden! En de foto's zien er gezellig uit. Succes met je toets, dat studeren op het strand klinkt prima, dus dat kan niet mis gaan lijkt me! Ik ga vanavond weer met L.U.M.E.N. borrelen, vind het erg gezellig. Dus wie weet.. :) -
12 September 2007 - 21:00
Jeanne Dekker:
Nog gauw even op je site gekeken na het voetballen .Gelukkig hebben ze gewonnen met 1-0.
Het lijkt mij een prima appartementje .We zullen morgen duimen maar dat komt vast wel goed.
Liefs en xx Tante Jeanne en Ome Homme -
13 September 2007 - 13:10
Tante Marianne:
Hopelijk heb je het gehaald als je dit leest dus sukses wensen heeft nu geen zin meer,
groetjes
13 September 2007 - 13:15
Marieke Koene:
ha nienk!
tof dat t zo goed gaat en dat je nu alles voor mekaar hebt.. vanaf nu wordt het genieten ;). Succes met je toets! Ik denk dat die info vanzelf je hoofd in kruipt:p. Met de warmte is de geleiding helemaal voortreffelijk, so don't worry ;). hoe is het met je spaans? gaat t al wat beter?
spreek je snelll
hier alles ok!!.
oh je hebt de toets trouwens al gehad nu :p hoe istie afgelopen? ben benieuwd!
kusje marieke -
14 September 2007 - 09:36
Elles:
Hee Nien!!
Super dat je een kamer hebt gevonden en dat alles nu rond is en zo!! Je hebt de toets nu gehad, hopelijk met succes afgerond, maar jou kennende is dat wel goed gekomen ;) Wat voor vakken ga je allemaal doen, ik ben benieuwd?!
Heel veel succes en plezier daar en tot mails,
XX Elles -
14 September 2007 - 10:06
Hans:
He wereldreiziger! Wat goed zeg dat je nu al een kamer hebt en al honderd duizend andere dingen geregeld hebt! Ben benieuwd naar je volgende avonturen! Hx -
16 September 2007 - 12:43
Nell En Ad:
Hallo Nienke,
Hoest afgelopen met je talencursus??
Ben je al verhuisd?
Komt Sinterklaas dit jaar naar Nederland?
Je merkt het. Wij willen alles weten!!
Groetjes en XXX
Ad -
16 September 2007 - 17:14
Margit Van Dongen:
he nienke leuk te horen dat je al een goed appartementje hebt gevonden en was die hond nou echt zo vreselijk? maar ja heb je het daar al een beetje leuk ik hoop het kusjes margit xxxxxxxxxx
PS:ook nog de groeten van luuk jeanne en jan. -
18 September 2007 - 09:46
Milou:
heeey...k heb alle verhalen weer even gelezen!!volgens mij komt dat wel goed daar met jou!!ik was gister eten en daarna was je weg helaas...had ik je ook even kunnen bijvertellen van mijn ontwikkelingen hier!!hihi...want dat gaat allemaal errug goed ;):P nou ik spreek je snel weer een keer!!dikke kus van milou -
19 September 2007 - 10:29
WJ:
Leuke mensen, winkeltjes en een balkon. Dat gaat wel goed komen daar in Spanje. Oh ja, je kan de tas beter als een soort van hoed op je hoofd zetten, stroomt de kennis sneller naar je brain. Have fun , WJ -
19 September 2007 - 15:42
Marleen:
Hee Nienke,
Ik heb me eindelijk aangemeld via de site!
Zo te horen ben je daar nog drukker dan hier! Maar goed te horen dat je een kamer hebt en dat je het volgens mij prima naar je zin hebt!
Kus Marleen -
03 Oktober 2007 - 14:02
Nienke:
Hey Nienke, ik heb je site gevonden! En nu kan ik ook bijhouden wat jij allemaal meemaakt daar in het warme Spanje!
Succes met alles daar en veel plezier!
Groetjes van de hele familie! -
03 Oktober 2007 - 14:03
Anita:
Succes met alles daar en veel plezier!
Groetjes van de hele familie!